Oversiktstabell
NavnBruksområderSøtningsgrad versus sukker
SukrinKan brukes til baking, i grøt, på bær eller til eggedosis1 dl = 90 g sukker
Sukrin Gold *Bakverk, på bær, yoghurt, grøt, frokostblanding og varm drikke (*gir noe blodsukkerstigning)1 ts = 1 ts sukker
Sukrin MelisGjærbakst, baking, drikke, ulike kremer, glasur og eggedosis1 ts = 1 ts sukker
Sukrin:1Som vanlig sukker1 ts = 1 ts sukker
Sukrin+I bakverk og kaker, varme drikker og som vanlig strøsukker1/2 ts = 1 ts sukker
Tagatesse*Gjærbakst, kaker, glasurer, varm og kald drikke (*gir noe blodsukkerstigning)1/2 ts = 1 ts sukker
Canderel SukralosePå frokostblanding, baking, kald og varm drikke.1/2 ts = 1 ts sukker
Natreen strøBakverk, varme drikker.1 ts = 1 ts sukker
Natreen flytendeBakverk og kaker8 dråper = 1 ts sukker
SplendaBrukes som vanlig sukker0.5 g = 1 ts sukker
Fibersirup Clear*Bakverk (*gir noe blodsukkerstigning)1 ts = 3/4 ts sukker
Fibersirup Gold*På bær, is, grøt, yoghurt og i marinader (*gir noe blodsukkerstigning)1 ts = 1 ts sukker
SteviadråperVarme og kalde drikker6 dråper = 1 ts sukker