I AlleTilbords jobber vi etter Helsedirektoratets anbefalinger og våre oppskrifter har høyt innhold av grønnsaker, frukt og bær. Vi velger grove kornprodukter og reduserer bruken av salt og sukker. 

Du kan i tillegg filtrere mellom kostretninger som:

  • Tradisjonell middelhavskost
  • Moderat karboredusert kost 
  • Kost med lav glykemisk indeks

Du kan invitere gjester til et måltid eller lage egne gjestemenyer for inntil 8 peroner. 
I tilegg kan du når som helst ta hensyn til mat som ikke tåles ved enkelt å krysse bort matvarer. Du får god oversikt over næringsfordelingen i oppskrifter, måltder, samt dags- og ukesmenyer. 

Måltider og dags- og ukesmenyer lager du selv i AlleTilbords. Kalori- og næringsberegning tar hensyn til alder, vekt og aktivitetsnivå. 

Alle kan teste AlleTilbords for privatpersoner gratis i 7 dager. 

AlleTilbords inkluderer alle rundt bordet og hjelper hele familen til et sunt kosthold. 

I AlleTilbords jobber leger, kliniske ernæringsfysiolog og fagfolk sammen for å øke kompetansen rundt matreaksjoner og sykdommer knyttet til kosthold. Vårt arbeid kvalitetssikres i samråd med Norges Astma-og Allergiforbund