Poke

Poke (4 personer)

500 g laksefilet
2.5 stk vårløk
60 g fennikel
1 stk eple
2 fedd hvitløk
1 stk lime
1 pose grønnkål
2 stk avokado

Dressing
4 ss soyasaus
2 ss sesamfrø
2 ss sesamolje

Slik gjør du:

1. Skjær fisken i terninger på ca 1x1 cm og legg dem i en bolle.
2. Skjær vårløk i tynne skiver og eplet i små terninger og ha det i bollen sammen med fisken.
3. Press hvitløk og riv skallet av limen med et rivjern, tilsett i bollen.
4. Bland sammen ingrediensene til dressingen, og tilsett dette. Bland alt godt sammen.
5. Legg grønnkål i en bolle og skjær fennikel med en ostehøvel over grønnkålen.
6. Legg tilslutt tynne skiver med avocado på grønnkålen og tilsett fisken og grønnsakene.

Tips: Server gjerne denne salaten med fullkornsris ved siden av. 

Oppskriften er hentet fra AlleTilbords.no. I AlleTilbords kan du filtrere oppskriftene på kostholdsretningene  middelhavskost, karboredusert kost eller lav GI, du kan også krysse av for allergier. Se filmen