Takk for din interesse angående AlleTilbords kurs.
Her får du den informasjonen du trenger – men ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe.

Jeg heter Hege Juel Lindegaard og vil være din ernæringsfysiolog gjennom hele kurset. Jeg jobber i AlleTilbords.no  -  en ny og spennende kostholds - og informasjonsnettside for deg med vektproblematikk, diabetes 2, eller bare har et ønske om en sunnere livsstil. Hos oss er allergi og cøliaki ingen hindring. 
I AlleTilbord.no kan du velge oppskrifter med mindre karbohydrater, lavere glykemisk indeks eller et middelhavskosthold. 

Nå starter AlleTilbords et kurs for deg som ønsker å ta tak i kostholdet ditt – Kurset er nettbasert og har en varighet på 8 uker, men du har tilgang til kursmateriellet i hele 12 uker.
Gjennom hele dette kurset blir jeg din personlige ernæringsfysiolog på nett, og kommer til å holde tett kontakt med deg.

Hver uke møtes vi til live nettmøte, men hvis du ikke har mulighet til å delta hver gang, legges kurset ut så du kan se det når du måtte ønske.
Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kurset, eller du kan sende inn spørsmål på forhånd. 
I forkant av hver kurskveld sender du meg din vekt og mål, og du kan sende meg spørsmål du ønsker svar på utenom nettmøtet.

I løpet av disse 8 ukene skal jeg være din hjelp og støtte via chat eller mail, alt vi kommuniserer er personlig og konfidensielt og jeg svarer deg i løpet av to virkedager. Du har også mulighet til å booke meg til en konsultasjon.

Tett oppfølging er avgjørende for å komme godt i gang med kostholdsomlegging, derfor er det viktig at du deler dine mål og tanker med meg underveis i kurset, så skal jeg hjelpe deg mot målet!
Laks med grønnsaker rundt


Sted: Online
Oppstart: mandag 20. januar kl.18.00

Pris: 
Alle som melder seg på kurs må være abonnenter i AlleTilbords.no i kursperioden, da vi bruker oppskrifter og materiell fra portalen.
De som allerede er abonnenter ved påmelding til kurs vil få en rabattert pris (se nedenfor). AlleTilbords sørger for registrering av de som ikke har abonnement.

Abonnenter : kr. 2900,- 
For påmelding - trykk her. 

Ikke abonnenter: kr. 3500,- 
Påmelding - trykk her:  


Ikke nøl med å kontakte meg hvis du har flere spørsmål

For mer informasjon ta kontakt: 
E-post: mat@alletilbords.no
Telefon: 40 00 11 69

Kursleder:
Ernæringsfysolog Hege Lindegaard
Les mer om AlleTilbords sin kompetansegruppe her