Lenge leve matgleden!
I familier hvor en eller flere medlemmer må tilrettelegge kostholdet sitt som følge av sykdom, byr fellesmåltidene på daglige utfordringer.

På oppskriftsportalen AlleTilbords.no kan man opprette profiler for hvert enkelt familiemedlems matreaksjoner eller krav til spesialkosthold. Databasens algoritme endrer oppskriftene til å tilfredsstille alle krav. Slik kan familien samles til felles måltider, i trygg forvissning om at alle kan nyte den samme maten.

Tilrettelagt av en nøye sammensatt kompetansegruppe.
Sissel Brustad, ernæringsveileder og kokebokforfatter, har utviklet oppskriftene på AlleTilbords.no i samarbeid med AlleTilbords.no sin kompetansegruppe. Den består av leger, ernæringsfysiologer og med ekspertise på diabetes. Databasen har flere hundre oppskrifter som alle kan tilpasses hver enkelt families behov.


Basert på Helsedirektoratets kostholdsråd
Oppskriftene på AlleTilbords.n er basert på Helsedirektoratets kostholdsråd for alle typer diabetes. Disse offentlig anerkjente og dokumenterte kostholdsrådene tilrettelegger for et kosthold som også forebygger hjerte- og kar-sykdommer og overvekt. 

AlleTilbords.no kan bidra til å oppnå en gunstig vektstabilisering,
ved å gi tilbakemeldinger basert på lagret informasjon fra dagsmenyene, jamført med anbefalt kaloriinntak. Ved hjelp av sunn mat i riktig mengde vil den enkelte i familien få tilpasset kostholdstrening.


God matkultur går i arv
Ved å dele gleden over sunnere, smaksrike måltider vil også familiens yngste vokse opp med gode vaner som kommer til nytte når de selv skal ta plass ved komfyren.


Legelisens
Som behandlende Lege eller Helsepersonell kan du kjøpe et 12 måneders «Lege» abonnement her.
Det vil gi deg mulighet å administrere 100 pasienttildelinger som gir hver pasient tilgang å prøve AlleTilbords i 8 uker. 

Kostomlegging for å tilnærme seg Helsedirektoratets kostråd kan være krevende å få til for mange. 
AlleTilbords tar sikte på å gjøre dette enklere ved å tilby kosttrening og kvalitetssikrede oppskrifter som verktøy for bevisstgjøring og planlegging. 

Portalen er bygget for å engasjere hele familien slik at enkeltpersoner kan få den nødvendige støtte av sine nærmeste. Målet er også å bidra til at dårlig kosthold ikke skal gå i arv.
AllleTilbords kan også brukes som verktøy i en diet-behandling der målet sammenfaller med kostforbedring, uttesting av eventuelle matreaksjoner og vektstabilisering.

Kompetanse
I Alletilbord.no jobber leger, kliniske ernæringsfysiologer, psykolog og helsesøster sammen for å øke kompetansen rundt  matraksjoenr og diabetes. Innholdet er kvalitetssikret i samråd med Norges Astma- og Allergiforbund.